Somfy lamper og systemer

VIA DEN INTERNASJONALE PRODUSENTEN SOMFY TILBYR VI EN REKKE UNIKE PRODUKTER SOM MÅ OPPLEVES. UTOVER VARMELAMPER OG LYSLISTER AV TOPP KVALITET SELGES DET EN REKKE AUTOMATIKK- OG STYRINGSSYSTEMER FOR ALLE HUSETS SOLSKJERMERE, LAMPER OG DØRER, SOM KAN STYRES VIA MOBIL ELLER DATAMASKIN.

Tenk deg at du sitter på hytta etter en flere timers kjøretur og kommer på at du ikke har stengt garasjeporten, eller har glemt å slå av lyset i stua. Denne situasjonen ville vært veldig slitsom i et vanlig hjem, men i et Somfy TaHoma-hjem kan du simpelthen åpne en app på din telefon og fra godstolen på hytta lukke garasjeporten, slå av lyset og kanskje til og med rulle inn markisen, tilfelle det er dårlig vær hjemme. TaHoma-systemet er rett og slett utrolig og må oppleves, men denne videoen er en solid teaser som viser hvor knirkefritt applikasjonen fungerer. Man skal ikke bare kunne lukke og åpne, slå av og slå på; man skal kunne velge akkurat hvor en dør eller en solskjerm skal stoppe, og hvor dim lampen man styrer skal være.

Separat funksjonalitet

Utover dette fantastiske produktet selges også disse funksjonene separat, i tillegg til at det også finnes produkter som reagerer på klimaet, f.eks en Eolis 3D vindsensor, som trekker inn markisen automatisk om det er for mye vind.

Våre produkter

VI INSTALLERER LANDETS BESTE SOLSKJERMINGSPRODUKTER. VI HAR OGSÅ RENTBRENNENDE BÅLPANNER, LEVEGGER OG MYE MER. TA KONTAKT!

Markiser har satt preg på våre hus gjennom generasjoner. De ser ikke ut til å gå av moten med det første.

Screen

Utvendig screen er et trendprodukt som har økt sin popularitet i norge etter årtusen-skiftet.

Persienner forteller en tidløs historie som aldri går av mote. I århundrer har den gitt sitt bidrag til vinduer verden over.

Utvendige persienner fra norsol har med årene blitt allemannseie fra lindesnes i sør til nordkapp i nord.

Levegger

Fleksible levegger fra Norsol er en enkel løsning på økt utekomfort.

Somfy lamper og systemer

Via den internasjonale produsenten somfy tilbyr vi en rekke unike produkter som må oppleves.

Alle har vi et forhold til rullegardinen. Gjennom generasjoner har den preget norske hjem som en garantist for en god start på dagen.

Om ditt vindu er et bilde, er plisségardinen dets ramme. En klassiker er tilbake, vakrere enn noensinne.

Lamellgardinens utforming skaper ro og balanse i hjemmet, og er en fleksibel og elegant løsning for alle rom.