Rullegardiner

ALLE HAR VI ET FORHOLD TIL RULLEGARDINEN. GJENNOM GENERASJONER HAR DEN PREGET NORSKE HJEM SOM EN GARANTIST FOR EN GOD START PÅ DAGEN. SPESIELT HAR LYSTETTE TEKSTILER VÆRT EN GJENGANGER PÅ VÅRE SOVEROM.

Tidene forandrer seg, men rullegardiner består. Den stramme, minimalistiske trenden i Skandinavia har gjort den mer aktuell enn på lenge. Tilvalgsmuligheter som lekre avslutninger, bestandig betjening og et stort tekstilutvalg, har flyttet gardinen til flere av våre rom. I dag er den like populær i dagligstuen og kjøkkenet, som på soverommet. Den omfangsrike kolleksjonen inneholder mer enn 100 tekstiler!

Finn din match

Du kan også matche et mønster eller en farge du har i lamellgardinen eller din plissé – en rød trå tvers gjennom ditt hjem – helt etter din smak. Velg mellom klassisk fjærbetjening, eller et endeløst kjedetrekk som stopper rullegardinen på eksakt samme sted – hver gang. En minimalistisk bunnlist i aluminium gir produktet en dekorativ avslutning. Florlett, perforert eller mørkeleggende – med Norsol Rullegardiner tilføres rommet den skjerming det fortjener.

Våre produkter

VI INSTALLERER LANDETS BESTE SOLSKJERMINGSPRODUKTER. VI HAR OGSÅ RENTBRENNENDE BÅLPANNER, LEVEGGER OG MYE MER. TA KONTAKT!

Markiser har satt preg på våre hus gjennom generasjoner. De ser ikke ut til å gå av moten med det første.

Screen

Utvendig screen er et trendprodukt som har økt sin popularitet i norge etter årtusen-skiftet.

Persienner forteller en tidløs historie som aldri går av mote. I århundrer har den gitt sitt bidrag til vinduer verden over.

Utvendige persienner fra norsol har med årene blitt allemannseie fra lindesnes i sør til nordkapp i nord.

Levegger

Fleksible levegger fra Norsol er en enkel løsning på økt utekomfort.

Somfy lamper og systemer

Via den internasjonale produsenten somfy tilbyr vi en rekke unike produkter som må oppleves.

Alle har vi et forhold til rullegardinen. Gjennom generasjoner har den preget norske hjem som en garantist for en god start på dagen.

Om ditt vindu er et bilde, er plisségardinen dets ramme. En klassiker er tilbake, vakrere enn noensinne.

Lamellgardinens utforming skaper ro og balanse i hjemmet, og er en fleksibel og elegant løsning for alle rom.