Somfy lamper og systemer

VIA DEN INTERNASJONALE PRODUSENTEN SOMFY TILBYR VI EN REKKE UNIKE PRODUKTER SOM MÅ OPPLEVES. UTOVER VARMELAMPER OG LYSLISTER AV TOPP KVALITET SELGES DET EN REKKE AUTOMATIKK- OG STYRINGSSYSTEMER FOR ALLE HUSETS  SOLSKJERMERE, LAMPER OG DØRER, SOM KAN STYRES VIA MOBIL ELLER DATAMASKIN HVOR ENN DU ER.
VELKOMMEN TIL FREMTIDEN – VELKOMMEN TIL SOMFY’S TAHOMA.

Tenk deg at du sitter på hytta etter en flere timers kjøretur og kommer på at du ikke har stengt garasjeporten, eller har glemt å slå av lyset i stua. Denne situasjonen ville vært veldig slitsom i et vanlig hjem, men i et Somfy TaHoma-hjem kan du simpelthen åpne en app på din telefon og fra godstolen på hytta lukke garasjeporten, slå av lyset og kanskje til og med rulle inn markisen, tilfelle det er dårlig vær hjemme. TaHoma-systemet er rett og slett utrolig og må oppleves, men denne videoen er en solid teaser som viser hvor knirkefritt applikasjonen fungerer. Man skal ikke bare kunne lukke og åpne, slå av og slå på; man skal kunne velge akkurat hvor en dør eller en solskjerm skal stoppe, og hvor dim lampen man styrer skal være.

Utover dette fantastiske produktet selges også disse funksjonene separat, i tillegg til at det også finnes produkter som reagerer på klimaet, f.eks en Eolis 3D vindsensor, som trekker inn markisen automatisk om det er for mye vind.

Igjen – velkommen til fremtiden.

  • Categories:

    Innvendig, Utvendig

Click & Share the Love