Utvendige persienner

UTVENDIGE PERSIENNER FRA NORSOL HAR MED ÅRENE BLITT ALLEMANNSEIE FRA LINDESNES I SØR TIL NORDKAPP I NORD.

Norge særpreges av klare skiller mellom de fire årstidene; varierende temperatur og solforhold gir ulike behov og krav til lyssetting og inneklima. at norsk byggetradisjon har utviklet seg med stadig økende og varierte syd-vest vendte vindusflater har også bidratt til persiennens popularitet.
På vinteren er solen lav og da er det lett å vinkle persiennens lameller for å unngå blending. Behagelig lys verdsettes både over en samtale eller rundt TV apparatet. Beskytt også dine gulv og møbler med persiennens lysregulering. I sommerhalvåret bidrar også persiennen til behagelig innetemperatur. Mer enn 90% av solvarmen stenger du ute med din persienne – i tillegg har den også en isolerende effekt på vinterstid.

Velg persiennetype både etter vindustype og hvor værhardt det er. Motor og automatikk sikrer optimal komfort og lang levetid på produktene. Tenk gjerne på hvilken gjennskinnsfarge glasset gir fra utsiden like mye som fargen på huset ditt; matcher persiennens lamellfarge mot glasset blir inntrykk likeverdig både når persiennen er i bruk og når den er oppe.

  • Categories:

    Utvendig

Click & Share the Love