Screen

UTVENDIG SCREEN ER ET TRENDPRODUKT SOM HAR ØKT SIN POPULARITET I NORGE ETTER ÅRTUSEN-SKIFTET. I TAKT MED EN STRAMMERE NORSK BYGGESTIL, RULLES DEN PERFORERTE SCREENDUKEN INN I EN KASSETT SOM TILPASSES VONDUETS OMRAMMING.

Hovedsakelig deles Norsol produktene inn i vanlig screen og zip screen. Utseendemessig ser produktene like ut, men hemmeligheten er skjult i sideskinnene; en påsveiset glidelås (zip) låser duken i hver sideskinne og begrenser muligheten for at vinden kan ta tak i duken som et seil. En vanlig screen har vekt i bunnskinnene som forsikring mot vindforhold, mens zip i tillegg låser duken sideveis.

I Norge står solen lavt i vinterhalvåret. Ettersom screenduken er jevnt perforert blir sollys mer sjenerende dess lysere duken er på denne årstiden. En mørkere duk gir et mer behagelig utsyn og også en lavere innetemperatur på sommerstid. Mørkere duker gir derimot litt mer innsyn på mørke kvelder. Uansett valg av Norsol screen så vil din beste forsikring være å automatisere den. Gulv og inventar skjermes for solen når den er fremme og produktet tas inn når det blåser til. Gi liv til din tilværelse med screen fra Norsol!

  • Categories:

    Utvendig

Click & Share the Love