Rullegardiner

ALLE HAR VI ET FORHOLD TIL RULLEGARDINEN. GJENNOM GENERASJONER HAR DEN PREGET NORSKE HJEM SOM EN GARANTIST FOR EN GOD START PÅ DAGEN. SPESIELT HAR LYSTETTE TEKSTILER VÆRT EN GJENGANGER PÅ VÅRE SOVEROM.

Tidene forandrer seg, men rullegardiner består. Den stramme, minimalistiske trenden i Skandinavia har gjort den mer aktuell enn på lenge. Tilvalgsmuligheter som lekre avslutninger, bestandig betjening og et stort tekstilutvalg, har flyttet gardinen til flere av våre rom. I dag er den like populær i dagligstuen og kjøkkenet, som på soverommet. Den omfangsrike kolleksjonen inneholder mer enn 100 tekstiler!

Du kan også matche et mønster eller en farge du har i lamellgardinen eller din plissé – en rød trå tvers gjennom ditt hjem – helt etter din smak. Velg mellom klassisk fjærbetjening, eller et endeløst kjedetrekk som stopper rullegardinen på eksakt samme sted – hver gang. En minimalistisk bunnlist i aluminium gir produktet en dekorativ avslutning. Florlett, perforert eller mørkeleggende – med Norsol Rullegardiner tilføres rommet den skjerming det fortjener.

  • Categories:

    Innvendig

Click & Share the Love