Innvendige persienner

PERSIENNER FORTELLER EN TIDLØS HISTORIE SOM ALDRI GÅR AV MOTE. I ÅRHUNDRER HAR DEN GITT SITT BIDRAG TIL VINDUER VERDEN OVER, HELT SIDEN OPPDAGEREN MARCO POLO ANGIVELIG TOK DEN TIL EUROPA I DET 13. ÅRHUNDRE. PERSIA VAR OPPRINNELSESRIKET, OG DERAV NAVNET “PERSIENNE”.

Aluminiumspersiennen er laget av kvalitetsmaterialer med lang levetid. Til en fordelaktig pris får man et måltilpasset produkt som både er praktisk, moderne og estetisk. Velg blandt alle regnbuens farger; en farge som setter liv i ditt hjem, eller naturfarger som elegant glir inn i dine omgivelser inne og ute.

Design den etter din interiørstil, og velg lamelldybde etter hvordan persiennen skal monteres. Trepersienner gir et eksklusivt uttrykk tilpasset enhver stil. Lind er en tresort som er spesielt anvendelig for skreddersømproduksjon til små og store vindusarealer. Materialet er av beste kvalitet, bestrøket med flere lag UV lakk. Stort fargeutvalg både i lameller og heisebånd gjør at trepersiennen kan utrykke en ny dimensjon til rommet, eller matche det  gulv og interiør hjemme består av. En kombinasjon av listverk i tre og lameller av aluminium er også en valgmulighet. Finn enkelt ønsket posisjon og vinkle lamellene etter behov – med Norsol Persienner setter du lys på tilværelsen.

  • Categories:

    Innvendig

Click & Share the Love